Recent Posts

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Arvonta suoritettu!


Vinttikamarin talviseen kevätarvontaan osallistui huikea määrä osaanottajia! Kiitos kaikille mukana olleille, sekä tervetuloa uusille lukijoille, jotka löysivät tiensä blogiini. Minä olen ollut koko kevättalven varsin laiska lukija ja bloggaaja, mutta kevät tuo mukanaan kuitenkin ihania aurinkoisia kelejä, jolloin on kiva käpertyä pihakeinuun viltin ja teemukin kanssa, ja ottaa kaveriksi hyvä kirja! 

Huomasin myös, että ainakin WSOY ja Tammi ovat julkaisseet syksyn uutuusluettelonsa! Eihän syksyä vielä voi alkaa odotella, sillä kevään ja kesän kirjoissakin on paljon mielenkiintoisia ja lukemattomia! Melkein voisin sanoa, että onnekseni en löytänyt uutuuskatalogeista mitään hirmuisen mielenkiintoista, joten en vielä ala odottaa syksyä (ja syksyn kirjoja), vaan nautin alkavasta keväästä!

Huhtikuukun kuuluu myös Camp NaNoWriMo, johon osallistun ensimmäistä kertaa, 30 000 sanan sanamäärätavoitteella. Camp poikkeaa perinteisestä NaNoWriMosta muun muassa niin, että se mahdollistaa oman sanamääräntavoitteen asettamisen ja toimii muutenkin perinteistä "nanoa" joustavammin. Vielä ehtii mukaan, jos keväinen kirjoittamisurakka yhtään innostaa!Mutta sitten itse asiaan, eli arvontaan, jonka palkintona ovat siis Twiligtin Bellan lapasien inspiroimana neulotut talviset lapaset, sekä vampyyriteemaan sopivasti Sergei Lukjanenkon Yöpartio. Arvontaan osallistui yhteensä 41 kirjanystävää.

Onnetar arpoi voittajaksi Annika K:n Rakkaudesta kirjoihin -blogista! Onneksi olkoon! Laitahan osoitettasi tulemaan Vinttimarin postilootaan, niin laitan paketin sinulle matkaan.Kuvat ovat muuten Kemin lumilinnasta, jossa oli tämän vuoden teemana erilaiset mielikuvitushahmot! Jääveistoksia oli ainakin lohikäärmeestä, yksisarvisesta ja kentaurista! Etelässä lumet jo sulavat kohisten. Kesää kohti mennään!

12 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Tammen katalogia en ole vielä nähnytkään...

Onnea Annikalle!

Kaunista alkanutta huhtikuuta sinulle!

Ahmu kirjoitti...

Kiitos samoin Leena! Käyhän vilkaisemassa Tammenkin katalogi, jos sinä löytäisit sieltä jotakin mielenkiintoista! Minulla ei nyt oikein osunut eikä uponnut, mutta ehkä se on hyvä, kun noita lukemattomia muutenkin piisaa...

Jami kirjoitti...

Mulla on vähän päinvastaset fiilikset syksyn kirjalatalogeista. Pelkästään Tammen ja WSOY:n katalogeista olen löytänyt kiinnostavia kirjoja saman verran kun kaikkien kustantamoiden kevätkirjoista yhteensä :D Onneksi syksyyn on vielä aikaa...

Pihi nainen kirjoitti...

Paljon onnea Annikalle! Ja upeita kuvia postauksessa, uudestaan jo niitä täällä ihastelemassa. :)

Annika kirjoitti...

IIIIIK!!! Tämä on ensimmäinen kerta kun voitan arpajaisissa! Oi että olen fiiliksissä :) Palailen mailissa.

Ja hei, Gummerus on myös julkaissut katalogin ensi syksylle. Siellä on vaikka mitä kivaa :)

Unknown kirjoitti...

Ihanaa että arpa osui kohdallesi!! Onnea !

Irene / Kingiä, kahvia ja empatiaa kirjoitti...

Onnea Annikalle!

Minähän en selaile katalogeja, mutta Tammen ensi syksyn katalogi osui kohdalle, jonka vilkaisin läpi, toki vain siitä syystä, että jokohan Kingin The Wind Through the Keyhole olisi tulossa suomeksi... Ja onhan se! Jippii, elokuussa, ou jea! =D

Lila kirjoitti...

Onnea voittajalle! :)

Mietinkin, mistä nuo kuvat oli. Mahtavia! Joskus olisi ihanaa päästä tuonne pohjoiseen, mutta vähän pelkään kylmyyttä...

Ahmu kirjoitti...

Jami: Pitääköhän minun selata ne katalogit vielä uudelleen! Jotenkin muistelen, että meillä on aika samantyyppinen kirjamaku, joten kyllä kai minunkin pitäisi sieltä löytää jotakin kiinnostavaa. Olen taas ollut väärällä mielialalla liikenteessä ;)

Annika: Jee! Kiva kun osui näin! Minäpä käyn tsekkaamassa Gummeruksenkin!

Irene: Jes, suosikkeja on aina ihana odottaa!

Lila: Ei siellä pohjolassa näin kevättalvella ollut liian kylmä. Tosin Kemissä kävi ihan hillitön tuuli, mikä sai sen pakkasen tuntumaan kovemmalta. Mutta kyllä mä väittäisin, että lappi on ihan inhimillinen reissupaikka näin kevättalvella :)

Mai Laakso kirjoitti...

Voi minulla on käymättä vielä Kemin jäälinnassa...toivottavasti joku kaunis talvipäivä olen siellä jos en tänä keväänä niin onhan näitä talvia ;)

Johanna kirjoitti...

Kuviasi katsoessa alkaa kaduttamaan etten taaskaan käynyt lumilinnassa, vaikka asun ihan Kemin kupeessa. No ehkä ensi vuonna sitten. :)

Ahmu kirjoitti...

Mai: Käy ihmeessä, tältä talvelta se taitaa olla pian ohitse, koska muistaakseni huhtikuussa linna jo suljetaan. Mutta onneksi se on joka vuosi!

Aletheia: Mutta eikös se ole niin, että lähellä on välillä kauempana kuin kaukana ;) Ensi vuonna sitten! Hieno linna se kyllä oli!