Recent Posts

tiistai 16. elokuuta 2011

Makea tunnustus


Sain Sadulta makean tunnustuksen! Kiitos huomiosta! Tehtävänä olisi siis kertoa lempiväri, lempiruoka ja paikka johon haluaisin matkustaa.

Nämä kaikki kysymykset ovat hankalia koska mielipiteeni vaihtelevat melkein päivästä riippuen. Lempivärejäni ovat tällä hetkellä monet murretut värisävyt, erityisesti ne, joita löytyy syksyisestä metsästä: pidän sammalenvihreästä, ruosteenpunaisesta ja mustasta. Oikeastaan epämieluisilta silmissäni näyttävät vain räikeät ja keinotekoiset värisävyt. Kaikki luonnosta löytyvä on kaunista katsella.

Lempiruoka! Siinä vasta kysymys, sillä mielitekonikin vaihtelevat. Jos nyt kuitenkin puhutaan ruuasta, eikä erityisistä herkuista, valitsen hyvin tehdyt salaatit, joista löytyy avokadoa ja vaikkapa katkarapua. Myös kala maistuu herkulliselle ainakin jos se on huolella loimutettu tai savustettu.

Minulla on aika usein sellainen tunne, että haluaisin matkustaa joka paikkaan ja nähdä kaiken! Yleensä minua kiinnostavatkin sellaiset kohteet, joihin ei pahemmin tehdä matkoja, ja joihin on syystä tai toisesta hankala päästä: haluan mennä sellaiseen paikkaan, joka ei ole ihan vielä turistien kansoittama. Siksi tahtoisinkin käydä esimerkiksi Fäärsaarilla, Shetlanninsaarilla ja Grönlannissa. Helpommin lähetyttävistä kohteista minua houkuttelisi Irlanti ja Skotlannin saaret, joilla en ole päässyt käymään, vaikka Skotlannissa olenkin kerran käynyt. Harmi, että matkalle tulee päästyä aika harvoin...

En ole nähnyt haastetta vielä Satakielen blogissa, joten lahjoitan eteenpäin sinne!

2 kommenttia:

Satakieli kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta, Ahmu! Vastaukset löytyvät jo blogistani. :)

Leena Lumi kirjoitti...

Luonnosta tulevat kauneimat värit.

Irlanti on ihastuttava matkakohde ja takuulla erilainen. Lue minun postaukseni blogista. Haku: Irlanti sydämessäin.

Nyt haluaisin Skotlantiin...