Recent Posts

lauantai 13. elokuuta 2016

Poldark tv-sarja!

Luin vähän aikaa sitten Winston Grahamin Poldark -sarjan ensimmäisen osan, ja tykkäsin kirjasta kovasti. BBC on tehnyt sarjasta tv-sovituksen, jonka traileri osui vastaan. En ole ihan täysin vakuuttunut, mutta kyllä tämä täytyy ehdottomasti katsoa sitten kun se on nähtävillä Suomessa. Ilmeisesti sarja on tulossa televisioon syksyllä, joten kovin kauaa ei tarvitse odotella.

Miltä näyttää, aiotteko laittaa Poldarkin kaselulistalle?


4 kommenttia:

Jassu / Hurja Hassu Lukija kirjoitti...

Pitää nyt ainakin ensimmäinen jakso vilkaista, mutta saa nähdä nappaako sarja. Enemmän odotan kuitenkin Poldark-kirjasarjan toisen osan ilmestymistä<3

Jane / Kirjan jos toisenkin kirjoitti...

Mä ihmettelin tuota sarjan tulemista syksyllä, siis uusivatko ne sen ihanan Ross Poldarkin? Sitten tajusin katsoa trailerin, ja siitä on siis tehty uusi versio!
Minä muistan Ross Poldarkin teini-ikäisestä ja oi että se oli niin ihana :-D Tsekkasin juuri että olen ollut 14-vuotias kun se on maikkarilla esitetty. Kirjoja en ole lukenut, kai nekin on aiemmin julkaistu?

Ahmu kirjoitti...

Ainakin ne sarjan kaksi ensimmäistä osaa on julkaistu aikaisemmin. Nyt olisikin kiva, jos koko pitkä sarja suomennettaisiin, mutta olen vähän skeptinen mahtaako kustantamo ryhtyä siihen...

Poldark-Finland kirjoitti...

Kirjasarjasta on 1980 luvulla suomennettu 3 kirjaa, Ross Poldark, Demelza ja Jeremy Poldark. Olen ollut yhteydessä Gummerukseen ja sieltä kerrottiin, ett luultavasti ainakin 6 kirjaa suomennetaan...Tänään tuleekin muuten jo toinen jakso kaudelta 1 !!!