Recent Posts

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

NaNoWriMo 2011: pikakuulumisia

Ensimmäisen päivän kirjoitussaldo oli 6461 sanaa. Tälle päivälle tiedossa huikeasti vähemmän sanoja, koska aika on kortilla ja energiaa ei ole senkään vertaa. Linkkivinkkinä Maijan ilmestykset -blogin Miten päihität NaNoWriMon? Sieltä energiaa niille, joiden puhti on hiipumaisillaan jo ensimmäisen päivän rutistuksen jälkeen.

5 kommenttia:

Niina T. kirjoitti...

Minä en ehtinyt vielä iskeä kynsiäni kirjoittamiseen. Ehkä tänään pääsisi jo hommaan kiinni.

Laitanpas sinullekin linkin Tähystäjäneidon nettisivuille, kun sinuakin lainattiin blogitekstini kommentoijana.

http://kuparisaari.wordpress.com/2011/11/02/ovatko-balkanilaiset-etunimet-vitsikkaita/

Liina kirjoitti...

Vau mikä sanamäärä. Mun taktiikka on tasainen vauhti :D. Tsemppiä!

Ahmu kirjoitti...

Nafisan: Kiitos linkistä, täytyy käydä ottamassa osaa keskusteluun. Tsemppiä nanon aloitukseen! En löytänyt sinua Nanon sivuilta Nafisanina, mutta jos haluat voit klikata minut kirjoittajakaveriksi :)

Liina: Suosittelen kyllä tasaista ja rauhallista tahtia. Menee aika sekopäiseksi muuten, mutta näköjään kerjään itselleni hankaluuksia ja jumiutuneen niskan!

Meri kirjoitti...

Upeaa Ahmu, todella vaikuttava alku! Itsellä lähti kirjoitusvauhti paljon hitaammin käyntiin, tänään jos saisin sanalaskuriin näpyteltyä sen 5000 sanaa niin olisin jo hyvin tyytyväinen. Viikonloppuna olisi sitten tarkoitus kiriä tekstiä eteenpäin oikein kunnolla, joten eiköhän tämä tästä.

Nimimerkillä vinttitonttu hyppelehdin nanon sivuilla, lisäilen sinut kirjoittajakaveriksi jos vain sopii. :)

Ps. Tajusinpa juuri blogisi nimen ja oman nimimerkkini sopivan yhteen! Puhdas sattuma, vinttitonttua kun olen käyttänyt nimimerkkinä jo kauan ennen blogimaailmoihin asettumista. =)

Ahmu kirjoitti...

Meri: Kiitos ;) Tämä meni nyt vähän tällaiseksi kirittämiseksi koko Nanowrimo, mutta keskityn laadun tuottamiseen sitten joskus toiste! Lisäsin sinutkin kaveriksi nanon sivuilla :) Hauska nimimerkki: sopii hyvin sekä blogini nimen ETTÄ nanotarinani teemaan ;)