Recent Posts

tiistai 28. elokuuta 2012

Mennyttä kesää, tunnustusta ja syksyn lukuhaaveita
Tuntuu siltä, että kesän voi kuitata päättyneeksi. Alkaa syksy, elonkorjuun aika. Pimeät illat, sateet, takkatulet, hetket sohvalla viltin, kirjan ja teekupin kanssa. Käsityöt, NaNoWriMo, joulun odotus, ensilumet. Syksy on mukavaa aikaa.

Kesästäkin jäi paljon kauniita muistoja. Nähtyjä paikkoja, luettuja kirjoja, kauneutta. 

Syksyssä odotan muutakin kuin pimeitä iltoja. Muun muassa. Diana Gabaldonin Skotlantilaista vankia, Jenny Kangasvuon Sudenverta, Vera Valan Kuolema sypressin varjossa, sekä montaa muuta. Voi kun saisi palkallisen lukuloman. Sellaisen, jonka aikana saisi vain lukea ja nauttia hijaisuudesta. Kaikki muu olisi kiellettyä.

Post-it tunnustuksella minua muistivat Emilie ja Sanna! Kiitokset! En tällä kertaa laita tunnustusta eteenpäin, koska se näkyy kiertäneen jo ympäriinsä melkein kaikissa tutuissa blogeissa.

Näiden kuvien myötä toivotan ihanaa syksyä kaikille!

Ps. Olen ajatellut muuttaa käyttäjänimeni muotoon nimi/blogin nimi. Eli jos blogianne jossain vaiheessa kommentoi joku outo tyyppi Vinttikamarista, se olen minä!

6 kommenttia:

Maria/Sinisen linnan kirjasto kirjoitti...

Kauniita kuvia!

Kiitos ihanasta paketista; hyvää teetä olen juonut ja ystäville tarjonnut, kirjanmerkki on ollut käytössä ja vihko ja laventelinsiemenetkin tulevat käyttöön :).

Pihi nainen kirjoitti...

Upeita kuvia :)

Kirsi-Riksi kirjoitti...

Syksy on aivan ihanaa aikaa, kun saa laittaa jokusen kynttilän palamaan ja kaivautua sohvannurkkaan lukemaan jotain hyvää ja mukaansatempaavaa kirjaa ja kadota hetkeksi tästä maailmasta. :)

NaNoWriMo:ta minäkin odottleen jo... :)

Ihanaa syksyä sinullekin! :)

Villis / Villasukka kirjahyllyssä kirjoitti...

Ihania kuvia <3

Kyllä, syksy alkaa olla jo käsillä. Pitäisi kutoa villasukkia, ostaa kiva olo(luku)asu ja ja... Kynttiläkauden aloitinkin jo :) Mukavaa syksyn odotusta!

Dee kirjoitti...

Mikä ruusu! Minulla on vaikeuksia vastustaa vaaleanpunaisia asioita.

B. H. kirjoitti...

Kauniita kuvia, viinimarjat näyttävät herkullisilta.