Recent Posts

perjantai 26. marraskuuta 2010

Nanowrimo 2010: Ne maagiset 50 000 sanaa

50 000 sanaa kirjoittaneena ja Nanowrimon selättäneenä kommentoin aiheesta vielä kerran. Vaadittu sanamäärä tuli siis täyteen jo joitain päiviä sitten, kirjoitin tänä vuonna ennätystahdilla aikaa ja kirjoituskaveriani Sutta vastaan. Kiitos hänelle hyvästä kirityksestä. Nyt homma on paketissa ja voi taas hyvällä omallatunnolla tarttua kirjoihin ja lukea...lukea... lukea...

Ne, jotka eivät vielä tänä vuonna osallistuneet, tai eivät muuten tiedä tarpeekseen Nanowrimosta, voivat poiketa nettisivuilla osoitteessa www.nanowrimo.org. Marraskuu on onneksi joka vuosi!

4 kommenttia:

Susi kirjoitti...

Kiitos vain sinnekin suuntaan kiriseurasta. Oli oikein mukava nanoilukuu vaikka välillä tuntuikin aika epätodelliselta :D Ensi marraskuussa sitten taas. Voi voi, minunkin täytyy alkaa lukea :P Kotimaisten klassikoiden selaus alkaa joululomalla, pitäisiköhän ihan jonkinlainen lukupäiväkirja järjestää niistä. Nyt täytyisi tänä iltana kirjoittaa vielä tutkielma marien Keremet-kultista. Voi ihanuus.

Oletko muuten käynyt katsomassa HP7:n? Minä kävin eilen ja se oli aika hyvä! Siis ihan leffanakin, aiemmat Potterit kun eivät ole oikein vakuuttaneet.

Ahmu kirjoitti...

Heh, olisi kyllä mielenkiintoista kuulla miten selviydyt kotimaisista klassikoista! Niin kuin muutamaan otteeseen todettu, minulle ne olivat *ihan* liikaa!

En vielä ole saanut toimeksi käydä katsomassa sitä leffaa, vaikka on tosiaan ollut jo pidempään suunnitteilla! Kerron sitten mitä tykkäsin ;)

Anonyymi kirjoitti...

WAU ,tämä juttu mullistaa kyllä elämäni! :D siis aivan mahtava idea potkia itsensä kirjoittamaan! Niin kova into olisi luoda tekstiä, mutta kun se itsekriittisyys pistää kapuloita rattaisiin.

"It's all about quantity, not quality"

Tuon lauseen kehystän seinälle!

Ahmu kirjoitti...

Suosittelen kokeilemaan! Ainakin minua se on motivoinut kirjoittamaan ihan uudella tavalla ja ilman sitä itsekriittisyyden taakkaa. Tervetuloa nanottajien joukkoon ensi vuonna :)