Recent Posts

maanantai 6. toukokuuta 2013

Toukokuu ja arvontavoittajaJa kevät saapui viimeinkin! Vielä muutama viikko takaperin näytti huolestuttavasti siltä, että talvi on tullut jäädäkseen. Tänään näin pihalla punavatsaisen valkopipoisen leppälinnun ja luin kirjaa aurinkolasit silmillä. Lukemattomien kirjojen pino kasvaa sitä mukaa kun aurinko alkaa paistaa ja pihatyöt vetävät puoleensa. Huhtikuun lukemisia verotti myös Camp NaNoWriMo, johon osallistuin 30 000 sanan tavoitteella ja pääsin rimaa hipoen, hiki otsalla päämäärään.

Nyt keväällä aion kirjoittaa yhdestä mielenkiintoisesta kirjauutuudesta, sekä etsiä jotakin oikeasti kivaa luettavaa, koska viime aikoina olen jättänyt luvattoman paljon kesken sellaisia kirjoja, jotka olen kantanut mukaani kirjastosta, mutta joita en ole sitten kuitenkaan halunnut lukea. Toivon, että löydän vaihteeksi jotakin sellaista, joka todella tempaa mukaansa!

Kirjoitin jonkin aikaa sitten kirjallisuuden inspiroimista askarteluista ja lupasin arpoa tekemäni korusarjan. Arvontaan osallistui monta ihanaa blogin lukijaa ja satunnaiskulkijaa, jotka osasivat kertoa myös hyviä vinkkejä sanojen jatkojalostamiseen:

Bikke ehdotti kirjanmerkkejä ja kukkasia, mistä minulle tuli mieleen origami-tyylillä taitellut sana-asiat. Voisiko vaikka joulukuusen koristella sanapaperista askarrelluilla kurjilla? Maija keksi piilottaa sanoja kravaattineulaan, rintanappeihin, kalvosimiin (tämä on pakko kokeilla!) ja Crocseihin, Kirjanainen vinkkasi upeat sanoista tehdyt koristeet, Milja (käykää muuten vilkaisemassa Miljan uusi blogi Liian monta satua) oli löytänyt mahtavia kirjaveistoksia, Paula haluaisi sanoja kylpyhuoneeseen (voisiko niitä olla kaakeleissa?), Jelena päällystäisi sanoilla kirjojen ja vihkojen kansia! Leena Lumi muisteli Tommy Tabermanin runolaseja (totta, ne ovat hienoja!), Marjo Pee on itsekin askarrellut sanoisa, niitä voi käydä ihastelemassa hänen blogissaan.

Testasin tällä kertaa arvontavoittajan valitsemisessa Random.orgia, jonka satunnaisgeneraattori valikoi voittajaksi Tilda Vanillan! Onneksi olkoon!

Niille, joita sanakorut jäivät kaihertamaan, on tässä alla vielä ohjeet. Tämä ei ollut kovin ihmeellinen juttu, joten kömpelösorminenkin uskaltaa kokeilla. Tarvittavat välineet löytyvät ihan tavallisista askarteluliikkeistä (lasikuplat ovat nimellä "lasikapussi") eikä hinnaksi tule monen montaa euroa. Hauskoja, vanhoja sanomalehtiä löytyy esimerkiksi täältä, mutta tietysti lasikuplan alle kelpaa mikä tahansa.3 kommenttia:

Linnea / kujerruksia kirjoitti...

Minulta oli mennyt arvontasi aivan ohi, mutta tulenpa nyt ihastelemaan ihania koruja ja mainiota ideaa! Tätä on kokeiltava itsekin, kiitos!

Lila kirjoitti...

Mäkin missasin arvonnan, mutta ei mikään ihme, kun se oli huhtikuussa. Camp vei vähän niin kuin koko huomioni. :D Hienoja koruja olet askarrellut! :)

vaarna kirjoitti...

Onnea voittajalle!

Tulipa nyt mieleeni, että avokkini pakkasi eräs vuosi sanoilla lahjoja. Muistaakseni pakettiin meni Chuck Norris elokuvakokoelma, joka oli paketoitu Chuck Norrisin sanontoihin ;)