Recent Posts

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Kirjatraileri

Minusta kirjatrailerit ovat hurjan hauska juttu. Mainostan vähän: jos ette ole vielä nähneet Anne Tammelinin Veriveljien traileria, sekä Maija Haaviston Marian ilmestyskirjan traileria, niin käykää katsomassa. Ja vihjaiskaa, jos näitä löytyy jostain enemmänkin.

7 kommenttia:

M. kirjoitti...

Minulla on kirjatraileri Marian ilmestyskirjasta, mutta se on jäänyt ihan vaille huomiota runsaasta mainostuksesta huolimatta, ei yhtään kommenttiakaan YouTubessa. :-P http://www.youtube.com/watch?v=YKMgDsTMMHc

Anne Tammelin kirjoitti...

Kävin juuri katsomassa sinun trailerisi! Oli aika paljon ammattimaisempi kuin minun :p Kaikkia kuvia en ihan ymmärtänyt, että miksi ne siellä olivat! Mutta olisin lukijaääntä kuunnellut pidempäänkin. Sinäkö se olit? :)

M. kirjoitti...

Juu, minäpä minä. Minulla oli aika paljon hengitysvaikeuksia kun äänitin tuon ja oli tosi vaikea saada hyvä otto nauhalle, kokeilin jopa äänittää makuultaan sen puheen(!). Tuo otto on tosin istualtaan puhuttu. Onneksi se hengenahdistus ei kuulemma kuulu puheessa yhtään. Haluaisin tehdä äänikirjankin Marian ilmestyskirjasta, mutta tuosta syystä se veisi "vähän" liikaa vaivaa suhteessa siihen, että sen ostaisi ehkä kolme tyyppiä.

Olen tehnyt videoita 12-vuotiaasta, joten siihen nähden lopputulos olisi voinut olla ammattimaisempikin... Etenkin olisin halunnut siihen enemmän videota, mutta Hollannissa on vaikea kuvata videoita, jotka näyttäisivät Suomelta - ja olisin tarvinnut pyörätuolin. Juonen kannalta olennainen Alepa-muovikassikuvakin piti pyytää kaverilta. :-> Suhteessa näihin rajoituksiin olen ihan tyytyväinen, videon katsojamääriin sen sijaan en.

Ahmu kirjoitti...

M. Apua, minä unohdin sinun trailerisi! Olen nimittäin kyllä käynyt katsomassa sen joskus. Lisään tähän linkin, jos vaikka muutkin löytäisivät.

Anne Tammelin: Minulla kävi tuon Marian Ilmestyskirjan traikun kanssa ensin niin, että katsoin sen ilman ääntä (huonossa paikassa), mutta lukijan kanssa se olikin huomattavasti informatiivisempi. Sinunkin trailerisi oli hieno, en tainnut kommentoida?

Anne Tammelin kirjoitti...

Kiitos :)

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Hienot ovat molemmat!

Kettu kirjoitti...

Vau, todella hienoa että näitä alkaa Suomessakin näkyä! : )