Recent Posts

perjantai 4. maaliskuuta 2011

The Gorgeous Blogger


Sain Teresitalta jo monissa blogeissa kiertäneen haasteen. Kiitokset ja kumarrukset ja nyt yritän keksiä jotakin vastattavaa.

1. Milloin aloitit blogisi?
Aloitin Vinttikamarin kirjoittamisen marraskuussa 2009. Tosin taisin siirtää muutamia kirja-arvioita vanhasta, salasanan takana olleesta blogistani. Olisivatkohan ensimmäiset varta vasten Vinttikamariin kirjoittamani tekstit 2009 loppuvuodesta ja vuodenvaihteesta?

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Kirjoitan ajatuksia lukemisesta, kirjoista ja kirjoittamisesta.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen?
Kirjablogit taitavat olla kaikki vähän samanlaisia. Luultavasti kukaan ei kuitenkaan koe lukemaansa ihan juuri samalla tavalla kuin minä. Välillä tuntuu, että luen myös sellaisia kirjoja, joita kukaan muu ei lue, tai on lukenut joskus vuosikausia sitten. En taida olla oikein ajan hermolla, vaikka siinä suhteessa olen alkanut tehdä hieman parannusta...

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Halu kirjoittaa jotakin ja pitää yllä omaa tekstintuottamiskykyä, kykyä ilmaista ajatuksia. Teresitan ansiosta innostuin kirjoittamaan nimenomaan kirjoista, sillä kirjablogin pitäminen vaikutti hauskalta ja motivoivalta ajatukselta.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Olen laiska tarkastamaan kirjoittamaani ja huomaan välillä, että tekstiin eksyy lyöntivirheitä ja muita kummallisuuksia. Pitäisi olla huolellisempi kun kirjoittaa ajatuksiaan myös muiden luettavaksi...

En ole tainnut nähdä tätä haastetta vielä Satakielen blogissa, joten kierrätän tämän eteenpäin sinne suunnalle!

1 kommenttia:

Satakieli kirjoitti...

Kiitos, kiitos!! Vastaukset ilmestyvät blogiini alkuviikosta!