Recent Posts

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Kohta se alkaa!


Nimittäin Game Of Thrones paukahtaa televisiosta huomenna joskus illalla. Tai netistä, Areena väittää näyttävänsä jakso, mikä on hienoa. Osa on varmaankin jo sarjan katsonut silloin, kun se tuli miltälie jukujuku-maksulliselta kanavalta, mutta minä olen joutunut odottelemaan kärsivällisesti. Yöpyödän vieressä (koska se ei mahdu yöpöydälle) makaa Kuninkaiden koitos, mutta ei siitä vielä sen enempää.

Odottaako joku muu tätä yhtä kovasti kuin minä? Ja ne jotka ovat nähneet: kannattaako odottaa?

16 kommenttia:

Morre kirjoitti...

Minä minä minä! Tätä on kehuttu niin paljon. Ja minä en edes ole mikään tv-ihminen.
Kuninkaiden koitos odottaa lukuvuoroaan...

Satakieli kirjoitti...

En ole erityisesti odottanut tätä, mutta aion kyllä katsoa ensimmäiset jaksot. Ihan kiinnostavalta vaikuttaa. :)

Ahmu kirjoitti...

Morre: Minäkään en ole tv-ihminen, mutta joskus pitää näköjään tinkiä periaatteista ;)

Satakieli: Jee, minun täytyy tulla sitten utelemaan mitä tykkäsit. Oletko lukenut kirjaa?

Raija / Taikakirjaimet kirjoitti...

Kannattaa odottaa ja katsoa :) Minäkin katson, vaikka olen nähnyt sarjan jo useaan kertaan.

Maija kirjoitti...

Olen katsonut ja tykkäsin kyllä :) Haluaisin kyllä lukea ne kirjatkin, koska ihan varmasti telkkariin asti on päässyt vain murto-osa sisällöstä. (Kirjat lukenut ystävä osasi kertoa, että sarja noudattaa kiitettävästi kirjojen sisältöä, mitä pidän erittäin hyvänä asiana.)

Susi kirjoitti...

Minä, minä, minä! On ollut pitkään ajatuksena katsoa netistä, mutta sitten kuulin, että yle ottaa ohjelmistoon, niin päätin odottaa suomalaisia tekstityksiä. Muutamat kaverit, jotka ovat katsoneet, ovat pitäneet kovasti :)

(Miksi HBO ei voi laajentaa Suomeen? Siinä olisi kaapelikanava, josta olisin valmis maksamaan!)

Minna Kristiina kirjoitti...

Katsottu on ja kannattaa katsoa! Pidin kovasti, hidas alku, mutta toisaalta on vain hyvä, että henkilöille annetaan aikaa kertoa itsestään. Starkit ja Lannisterit rokkaavat! En malttaisi odottaa kevään kakkoskauden jaksoja...

Booksy kirjoitti...

Minä myös odotan innolla! Jokusen palan olen nähnyt, mutta nyt katsomme ja tallennamme koko paketin =)i

Emilie kirjoitti...

Katsoin mieheni kanssa kaikki jaksot kahden päivän sisällä. Mahtava sarja meidän molempien mielestä (mikä on harvinaista, koska minä ylensä katson Downton abbeyta yms). Minulla ei vielä ole ollut energiaa lukea kirjoja, koska sarja ollut niin mahtava. Toisen tuotantokauden odotus on kiduttavaa!

Sara / p.s. rakastan kirjoja kirjoitti...

Minäkin odotan sarjaa ihan hurjasti! Ja kirjatkin haluaisin lukea, mutta vielä en ole rohjennut ryhtyä siihen urakkaan. :)

Mahtavaa että tämä tulee vihdoin Ylellekin! <3

Anne Tammelin kirjoitti...

Hyvä oli ensimmäinen kausi, toinenkin niin kovin lähellä :)

Täytyy sanoa, että verenhimoisena ihmisenä odotan enemmän Spartacuksen toista kautta, vaikka minikausi ensimmäisen jälkeen olikin vasta äsken :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan loistava sarja! Sen innoittamana ostin omaksi kirjasarjan neljä ensimmäistä osaa ja varmaan tuo ensimmäinen kausi ilmestyy myös jossain vaiheessa DVD-hyllyyn. :)

Kettu kirjoitti...

Minäkin odotan tätä erittäin innoissani, sen verran kovaa on hype sarjan ympärillä ollut. : )

sonja/lukuhetket kirjoitti...

Meinasimme alkaa katsomaan tätä - kirjasarja on yksi mieheni suosikeista - mutta päätimme jäädä odottamaan dvd-boksia. Kärsivällisyys ei riitä sarjan katseluun kerta viikkoon, joten dvd-boksi kun kauppoihin kirmahtaa, niin tuijotamme sarjan mukavasti putkeen. Eli odotukset ovat mukavan kovat:)

Ahmu kirjoitti...

Ooh! Se oli ihana! Haluaisin kyllä minäkin sen boxin, niin voisi katsoa useamman jakson kerralla. Ilmeisesti se on saatavilla vasta joskus maaliskuussa... Odottavan aika on pitkä!

Harvinaista, että tämä toimii niin hyvin sekä kirjana että tv-sarjana. Mielestäni hahmot oli valittu loistavasti ja plussaa myös siitä, etteivät hahmot olleet liian kumisia ja "täydellisiä" Hollywood -tyyliin. Ihan ihmisiä vaan, kuten kirjassakin.

Raija / Taikakirjaimet kirjoitti...

Hienoa, että tykkäsit! Kyllä se tosiaan yhä sykähdyttää, katsoi kuinka monta kertaa tahansa! Ja vihdoin Koura oli telkkarissakin Koura. Canal+ väänsi osan tekstitystä oman maun mukaan. YLE on ottanut Satu H:n käännökset termistössä huomioon.