Recent Posts

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Pullopostia!

Pulloposti odottaa pääsevänsä matkaan
Näiden kaikkin blogipostien ja sähköpostien ja muiden käsitämättömien virtuaalimaailmoissa kulkevien viestien keskellä halusin tehdä blogipostauksen, joka tavoittaa ehkä jonkun, ehkä ei, mutta joka on ehdottomasti käsinkosketeltavampi, arvoituksellisempi, seikkailunhaluisempi ja kahlitsemattomampi kuin aikaisemmin tekemäni blogipostaukset. Se postaus on pulloposti.

Pulloposti lähti liikkeelle Naantalin Ukko-Pekan sillalta tänään, kuudes heinäkuuta ja alkoi ajelehtia iloisen näköisenä kimaltelevalla merellä. Pullopostissa luki näin:

Hei, Tämä pulloposti on lähetetty 6. heinäkuuta Naantalista, Suomen lounaisrannikolta. Sää on täällä helteinen ja toivon, että aallot lempeästi keinuttaen kuljettavat viestini tuntemattomalle vastaanottajalle!

Jos saat tämän pullopostin, vieraile blogissani www.vinttikamarissa.blogspot.com ja jätä kommentti, tai laita minulle sähköpostia osoitteeseen vinttikamarissa(a)gmail.com. Kerro mistä löysit pullopostini! Ja sen lisäksi: suosittele minulle jotain hyvää kirjaa, joka kannattaisi lukea! Terveisin, Ahmu

If you find this message, visit my blog: www.vinttikamarissa.blogspot.com


Viesti pullossa
Päätin kirjoittaa pullopostin vain suomeksi, koska hauskuutta tietää vastaanottajalle, jos sattuu olemaan muuta kieltä puhuva ihminen ja pääsee selvittelemään viestin sisältöä sanakirjan kanssa. Toivotaan, että pullopostini löytää joskus vastaanottajalleen, ja saamme kuulla miten kauas se on ajelehtinut, vai onko se päätynyt läheiseen kesämökkirantaan... vai katoaako se kokonaan! Sinetöin pullopostin sinettilakalla, joten luultavasti se ei ainakaan ala vuotaa, elleivät sitten aallot piekse sitä hajalle kivikkoon. Tutkimattomat olkoot pullopostien tiet.

Näihin maisemiin ajelehti pulloposti. Olkoon sen matka pitkä ja vaiherikas!

10 kommenttia:

Kirsi Hietanen/Kirsin kirjanurkka kirjoitti...

Kaikkea keksitkin! Ihana idea. Nyt vain vastausta odotellaan...

Paula kirjoitti...

Ihana idea! Meidän piti poikiemme kanssa esikoisen pyynnöstä laittaa laivamatkalta pulloposti, mutta unohdimme, mutta kenties laitamme postin vielä jostakin muusta osoitteesta :-)...

Toivottavasti saat vieraita blogiisi!

Satakieli kirjoitti...

Aivan mahtava idea!!! Juuri tällaiset teot tekevät elämästä ihanan seikkailun. Toivon ja odotan, että pullopostisi löytää tiensä johonkin vieraanvaraiseen ja ystävälliseen mökkirantaan. :)

Norkku kirjoitti...

Ihana idea. Olisipa mahtavaa löytää tuollainen viesti!

Mustikkakummun Anna kirjoitti...

Mielettömän hieno juttu! Toivotaan, että pulloposti pysyy ehjänä ja se löydetään.

Maria/Sinisen linnan kirjasto kirjoitti...

Jännää! :)

Niina T. kirjoitti...

Tämä oli kyllä ilahduttavaa lukea! Itse aloitin juuri postcrossaamaan jossa lähetetään ja vastaanotetaan postikortteja maailman joka kolkalta, tuntemattomilta ihmisiltä toisillensa. Pullopostin idea on edelleen säilynyt ja minusta on jotenkin niin ihanaa odottaa postia, vaikka se kulkeekin kuin etana. Tämä sähköinen viestintä tuntuu välillä niin nopealta ja kylmältäkin.

Ahmu kirjoitti...

Odotellaan mielenkiinnolla tuleeko joskus vastausta :D

sonja/lukuhetket kirjoitti...

Tulipas tästä hyvä mieli:)

Satu Ekoluoma kirjoitti...

Loistavaa! :) Sama on käynyt joskus mielessä mutta eipä ole tullut toteutettua...täytyy pitää mielessä kun seuraavan kerran on ohjelmassa käynti merellä päin!