Recent Posts

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kesäaika?Uskallan väittää, että kesällä aika kulkee erilaista tahtia kuin talvella. Nyt kun yöt ovat pitkiä ja helteinen sää pakottaa viettämään kaikki olemassaolon hetket jossakin, missä aurinko ei polta. Ja minä, joka en ole vielä päässyt viettämään kesälomaani, yritän sovittaa aikatauluun kaiken mahdollisen. Kiirettä pitää mutta ei se haittaa.

Huomasin, että Vinttikamariin on kirjautunut 50 lukijaa. Se on hauskaa, tervetuloa! Ja minä en ole laittanut Vinttikamaria edes blogilistalle, että mistä lie olette eksyneet tänne. Kiva niin.

Sen, ja yleisesti ottaen kesän kunniaksi järjestän lähiaikoina Vinttikamarissa kilpailun, joka liittyy kirjastoihin (muuta en paljasta, paitsi sen, että voittajalle lähtee kirjapaketti kesälukemiseksi). Pysykää siis kuulolla.

P.s. Lukuhiljaisuus johtuu kiireen lisäksi myös siitä, että kuuntelen äänikirjana ihanaa Sinuhe egyptiläistä, joka vie kaikki ajatukset kauas Egyptiin!

4 kommenttia:

Norkku kirjoitti...

Allekirjoitan tuon aika-asian. Kesällä tuntuu olevan enemmän aikaa,ainakin tunnun ehtivän ja jaksavan paljon enemmän kaikenlaista. Ollaan oltu ulkona lähes koko työn jälkeinen aika, hyvin jaksaa. Mutta eipä onnistu sama talvella...

Minä taisin muuten löytää blogiisi kun Googlettelin Noidan rippiä :)

Maria/Sinisen linnan kirjasto kirjoitti...

En ymmärrä, miksi en äsken löytänyt itseäni lukijaraadistasi, vaikka mielestäni olin siihen liittynyt aikoja sitten ja blogisi on keikkunut sivupalkissani iät ja ajat! No, asia on nyt korjattu, onnea 51:a lukijasta!

Paula / Luen ja kirjoitan kirjoitti...

Maria, minulle kävi samoin Booksyn blogin kanssa :-/.

Ahmu, minä tulin blogiisi Satakielen blogin kautta. Kirjoittajablogeja on harvakseltaan.

Ahmu kirjoitti...

Norkku: Ehkä kesällä pitää vaan hyödyntää kaikki mahdollinen aika ja olla surematta liikaa jos jotain jääkin tekemättä :)

Maria: Minullakin on muuten monen blogin kohdalla käynyt niin, etten ole tullut kirjautuneeksi lukijaksi, koska luen blogeja yleensä sivupalkin päivitysten kautta!

Paula: Totta, tosin parin viime vuoden aikana kirjoittajablogit ovat lisääntyneet ihan huimasti!