Recent Posts

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Tunnustusta ja hyvää mieltäVaikka on lokakuu kurjimmillaan ja taivas harmaa, vettätihkuva - tai kenties juuri siksi? Nyt on hyvä aika kääriytyä vilttiin juoda teetä uudesta, Amman kilpailusta voitetusta teekupista (!) ja lukea. Kiitos Amma tästä! Minua on viime aikoina harmittanut se, että olen ollut äärimmäisen epäsosiaalinen bloggaaja, joka ei ole ehtinyt tai saanut aikaiseksi käydä vierailuilla muualla. Kunhan olen nyvöttänyt oman kirjakasani vieressä kuin kultainen noutaja luuta tuijottamassa. Ihan kiva välillä, kun joku vähän herättelee; siksi Lukunurkkauksen tunnustus lämmittikin mieltä! Kiitos!

Minä luulen, että olen joskus osallistunutkin tunnustukseen, eli kertonut itsestäni kahdeksan asiaa. Voisin olla tosi laiska ja vain linkittä aikaisempaan vastaavaan haasteeseen, mutta en tiedä olisiko se reilua. Yritän sen sijaan keksiä jotakin uutta. Vanhat vastaukset löytyvät täältä.

1. Meillä on pihassa viisi omenapuuta. En tiedä minne ihmeeseen tungen kaikki omenat.
2. Kolautin tänään etuhampaani johonkin. Olen luulosairas ja pelkään, että se irtoaa, vaikka käsittääkseni se on aika epätodennäköistä ottaen huomioon miten pieni tälli oli kyseessä.
3. Leivoin eilen kaksi pellillistä pullaa, joista toinen tuli miehen avustuksella tuhottua aika nopeasti. Nyt on vähän syyllinen olo.
4. Välttelen tällä hetkellä yläkerran komeron siivoamista kirjoittamalla blogia.
5. Minulla on tällä hetkellä kesken neljä kirjaa.
6. Löysin hetki sitten sohvamme sisältä kadoksissa olleen neuleohjeen.
7. Minulla ei ole aavistustakaan, mitä teemme tulevana jouluna.
8. Suhtaudun hiukan kauhulla marraskuun NaNoWiMoon, koska tuntuu, että minulla on vähemmän aikaa kuin pitkiin aikoihin. En edes tiedä mistä se johtuu, mutta ehkä marraskuu on hyvä hetki selvittää asiaa.

Tämä haaste on kiertänyt jo aika monessa blogissa, mutta heitänpä sen kuitenkin seuraaville kanssabloggaajille: B.N, Dee, Booking it some more, Tarinauttisen hämärän hetket ja Le Masque Rouge.

10 kommenttia:

B. N. kirjoitti...

Kiitos haasteesta!

Muutettuani tänne etelään olen ällistynyt siitä, miten kaikilla tuntuu olevan omenapuu ainakin jossakin ja omenoita on joka paikassa!

Maria/Sinisen linnan kirjasto kirjoitti...

Tuo sinun copycat-piirroksesi on kyllä aivan mahtava, kaunis mukisi on ansaittu palkinto!

pihi nainen kirjoitti...

Aivan ihana tuo mukisi!

Emilie kirjoitti...

Tulipa aivan ihana muki! Taideteoksesi oli kyllä ehdottomasti copycat-kilpailun parhaimmistoa!

Kiitos tunnustuksesta! :)

Linnea / pigeonnaire kirjoitti...

Ihana muki ja mainiot tunnustukset!

Meilläkin on omenaongelma, ja meillä vain kolme puuta! Mutta onneksi on pullaa (tai meillä ei ole), pullan syömisestä ei pidä tuntea syyllisyyttä. Ikinä. Koska pulla.

Ahmu kirjoitti...

Muki oli kyllä ihana yllätys!

Luulen, että omenat ovat tänä vuonna melkoinen ongelma kaikille omenapuiden isännille. Keitin tänään hilloa ja vielä pitäisi keksiä käyttöä ties miten monelle kymmenelle kilolle loboa! Huokaus.

Booksy kirjoitti...

Kiitos Ahmu! Itse selvisin omenoista mehuaseman suosiollisella avustuksella... nyt on pakastin täynnä mehua, ja möin omakustannushintaan työkavereille noin 50 litraa. :-) Huoh.

NaNoWriMo jää varmaan tänä vuonna väliin, elämäntilanne on sellainen, ettei syntyisi tarinaa. Mutta ehkä sitten ensi vuonna uudestaan, niin kivaa se oli. Tsemppiä! <3!

Ahmu kirjoitti...

Booksy: meilläkin meni 80 kiloa mehuasemalle, mutta tuo lobo kypsyy niin myöhään, että ainakin viime vuonna mehuasema oli jo kiinni. En tajunnutkaan, että voisin koittaa kaupata mehuja työkavereille, nyt olen vain kantanut säkkikaupalla kahvehuoneen pöydälle.

Ens vuonna sitten nanottamaan. Minulla tästä on tullut jo vähän tapa, ei malta pitää välivuotta ;)

Villasukka kirjahyllyssä kirjoitti...

Muki on kerrassaan upea :)

Dee kirjoitti...

Oho, en huomannutkaan aiemmin. Kiitos!

Minulle voi lähettää omenoita. Tai vaihtoehtoisesti vastapaistettua omenapiirakkaa. Eikö olisikin kivaa? Ehkä sinun pitäisi pitää bloggaajien miitti ja tarjoilla pelkästään omenista tehtyjä ruokia.