Recent Posts

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Haastetta ja arvontaa

Kuvaa klikkaamalla Oota, mä luen tän
eka loppuun -blogin arvontaan.
Kevät tulee niin että kohisee. Koko päivä on mennyt juostessa erilaisissa kaupoissa, mutta en missään vaiheessa sitten tullutkaan ostaneeksi niitä siemenperunoita, joiden takia lähdin alun alkaen matkaan. Kevät saa mielen harhailemaan, mutta perunat pitäisi saada kuitenkin itämään jotta ehtivät juhannukseksi. Silloin kuuluu syödä perunoita, eikä siihen ole enää niin kovin paljon aikaa!

Jos ette ole huomanneet, niin käykää Oota, mä luen tän eka loppuun -blogissa osallistumassa keväiseen arvontaan. Palkinnot ovat hienot!

Minua on myös haastettu! Nafisan Yöpöydän kirjat- ja tässä tapauksessa Vedenhenki -blogista heitti minulle tunnustuksen ja haasteen, jonka ohjeet ovat seuraavat:

1. Kiitä antajaa ja linkitä hänen blogiinsa
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi jolla on alle 200 lukijaa, ja kerro se heille jättämällä kommentti
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen

Tämä on oikeastaan ihan tosi vaikea haaste, koska täällä kirjablogimaailmassa yli 200 lukijaa taitaa olla vielä melko harvalla. Tai mistä minä tiedän, kun en oikein tajua tiirailla edes omia lukijamääriäni saatikka sitten jonkun muun lukijamääriä...

Olen viime aikoina käynyt retkeilemässä monessa kirjoittajablogissa, joten keskitän tunnustuksen jakamisen tällä kertaa sille suunnalle. Ei sillä, etteikö kirjablogeistakin löytyisi hurja määrä suosikkeja. Tunnustuksen saavat tällä kertaa Lukuhoukka, Missio kässäri, Esikoiskirjailijan vuosi, Marken maailma ja Kaksi sivua. 4 kommenttia:

Marke kirjoitti...

Kiitos suuresti huomiostasi;)

B. N. kirjoitti...

Kiitos suuresti huomiosta myös minun puolestani, yritän tehdä asialle (haasteelle) jotain kunhan paranen tästä köhästä ja ajatus kulkee taas... :)

M. kirjoitti...

Kiitos paljon! Toivottavasti et pahastu, jos en laita tuota banneria blogiini. Arvostan kyllä huomionosoitusta. Kaikki, jotka palkitsisin, ovat tainneet saada sen jo moneen kertaan...

Ahmu kirjoitti...

M: no hätä :)