Recent Posts

torstai 2. tammikuuta 2014

Nämä(kin) kirjat tahtoisin lukea


Äh, minulla muutenkin lukematta hirveä määrä oman hyllyni kirjoja plus ne kaikki muut maailman kirjat, jotka olen joskus päättänyt lukea. Mutta siitä huolimatta eksyin selaamaan kesään uutuuksia ja listasin ylös ne, jotka haluaisin (muun muassa) lukea. Lähinnä omaksi muistutukseksi, koska unohdan muuten ihan varmasti mitä olen ajatellut lukea.

Teettekö te muut turhia listoja, jotka eivät koskaan toteudu?

Kevään uutuuksia:

Nura Farah: Aavikon tyttäret (Helmikuu/ Otava)
Erik Axl Sund: Varistyttö (Maaliskuu/ Otava)
Conn Iggulden: Myrskylintu (Maaliskuu/ Otava)
Veronica Roth: Outolintu (Tammikuu/ Otava)

Kristiina Vuori: Disa Hannuntytär (Huhtikuu/ Tammi)
Jo Baker: Longbournin talossa (Helmikuu/ Tammi)

Henni Kitti: Elävän näköiset (Huhtikuu/ WSOY)
Gillian Flynn: Paha paikka (Kesäkuu/ WSOY)

Milja Kaunisto: Kalmantanssi (Tammikuu/ Gummerus)
Daniela Krien: Vielä joskus kerromme kaiken (Maaliskuu/ Gummerus)
Alice Hoffman: Aavikon kyyhkyset (Maaliskuu/ Gummerus)
4 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Minulta löytyy niin monta lukulistaa, etten enää tiedä minkä perusteella lukisin. Siksipä päätinkin tänä vuonna lukea oman hyllyn lukemattomia! Ainakin on rajattu määrä kirjoja, joista valita. (Joskaan se määrä ei ole kovin pieni...)

Minua ei kevään uutuuksissa oikein kiinnostanut mikään. Katsotaan sitten kun muiden postauksia alkaa ilmestyä, että alkaako joku kirja kiinnostamaan.

Ahmu kirjoitti...

Katri: Hyvä päätös, minun pitäisi kaiketi hävittää osa hyllyni kirjoista koska siellä on tylsiä klassikoita joita en kai ikinä saa luettua!

Minun viime vuoteni oli vähän samanlainen: mikään uutuus ei lähtökohtaisesti tuntunut kiinnostavalta. Saa nähdä mitä tämä vuosi tuo tullessaan...

Niina T. kirjoitti...

Oi Outolintu. :) Minunkin lukulistalla, vaikka en suomennoksen nimestä olekaan aivan vakuuttunut. Voi kun tulee koko ajan uusia kirjoja luettavaksi, mokomaa. :D Eihän tässä kohta pysty muuta kuin lukemaan.

Ahmu kirjoitti...

Niina: Minä tilasin tuon Outolinnun englanninkielisen version, koska olen päättänyt opetella lukemaan englanniksi kaunokirjallisuutta. Voi olla, että jää yritykseksi ja lainaan tuon kirjastosta kun se ilmestyy. Sitä melkein ahdistuu kun koko ajan ilmestyy mielenkiintoisia kirjoja, eikä kaikke aehdi millään lukemaan!