Recent Posts

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Camp NaNoWriMo ja muuta keväistä


Marraskuussa kirjoitettiin kovalla tohinalla NaNoWriMo -romaaneja. Niin kuin moni Vinttikamarissa vieraileva tietää, kyseessä on jokavuotinen, kuukauden kestävä rupeama, jonka aikana pitäisi saada kasaan 50 000 sanan mittainen romaanikäsikirjoitustekele. NaNoWriMosta ja sen hulluudesta sekä hauskuudesta olen aikaisemmin kirjoittanut täällä.

Syksyn kirjoitusurakan rinnalle on kehittynyt hieman kevennettävissä oleva versio, joka niin ikään hyödyntää kollektiivisen kirjoittamisen hauskuutta ja kamaluutta. Camp NaNoWriMossa kirjoittajan on mahdollista valita kesäiseksi kirjoituskuukaudekseen huhtikuu tai heinäkuu. Myös tavoitteen voi kaavailla itse ja kapinallisia kohdellaan suotuisasti. Olipa sitten kyseessä perinteinen romaanikäsikirjoitus tai vaikka lyhyempi teksti, jonka raakaversion haluaisit kasaan. Käy rekisteröitymässä nettisivuilla ja liity mukaan kirjoittavien ihmisten joukkoon. Kirjoitusryhmä Leirinuotion porukan kanssa leireilemme camp nanon merkeissä huhtikuussa.

Camp nanon lisäksi kevääni on näyttänyt huiman kiireiseltä, mutta onneksi ihan positiivisessa mielessä. Vinttikamarin, lukuharrastuksen ja blogielämän laiminlyömisestä harmistuneena olen päättänyt pitää lähiaikoina blogielämäni ensimmäiset viralliset arpajaiset. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin, mutta pysykää kuulolla. Kyllä täällä vielä ollaan, vaikka hiljaista on pidellyt!

4 kommenttia:

Susi kirjoitti...

Arpajaiset!

B. H. kirjoitti...

Arpajaiset!

Hei minäkin tahdon tuollaisen vihreän jutun, jonka nimen unohdin. Ilmeisesti pitää mennä kaivelemaan campin sivuja.

Hyllytonttu Tiina kirjoitti...

Uu, mahtavaa! Kiitos vinkistä! Ja arpajaiset! Jee! Huutomerkki!

Lila kirjoitti...

Hei, munkin pitää hakea tuo badge. :)

Jee, arpajaiset! :)