Recent Posts

torstai 1. tammikuuta 2015

Kirjavuosi 2014

Vuosi 2014 vaan mennä hupsahti. Itse heräsin uuteen vuoteen flunssaisena ilman ääntä, joten tästä ei voi olla kuin matka ylöspäin! Ulkona näyttää keväältä, koska kaikki lumet ovat sulamassa pois, mutta onneksi voi sytytellä kynttilöitä, laittaa takkaan tulen ja kuvitella ulos juuri sellaisen ilman, mikä parhaalta tuntuu.

Kirjavuosi 2014 oli aika nihkeä. Aikaani kului hirveästi kaikkeen muuhun kirjalliseen, enkä ehtinyt lukea ollenkaan niin paljon kuin olisin halunnut. Välillä tuntui siltä, ettei oikein mikään kirja tuntunut mielenkiintoiselta. En myöskään ehtinyt juurikaan lukea muita blogeja tai osallistua keskusteluihin, loppuvuodesta huomasinkin, että moni tuttu seuraamani blogi on totaalisesti lakannut olemasta olemassa ja tilalle on tullut ihan uusia ja minulle vieraita kirjablogeja. Se on tietysti ihan normaali ilmiö, mutta välillä on tullut sellainen olo, ettei enää jaksa seurata mitä blogimaailmalla tapahtuu. Sain hankalasta vuodesta huolimatta luettua ja blogattua seuraavat kirjat:

Kirsti Ellilä: Miehen tuoksu
Hanna Matilainen: Mitä kummaa
Salla Simukka: Punainen kuin veri


Tämän vuoden luettuja ei pahemmin kannata ruveta laskeskelemaan. Niukkaan kirjavuoteen mahtui kuitenkin muutama todellinen helmi, kuten Helena Wariksen Vuori, joka mielestäni olisi ansainnut vähintään Finlandia Juniorin, sekä Paula Havasteen Tuulen vihat, joka pääsi yllättämään. Viihdyin myös Disa Hannuntyttären ja Tulen tytärten parissa.

Täytyy vain toivoa, että 2015 toisi hieman enemmän aikaa keskittyä lukemiseen ja rauhalliseen joutenoloon kirjan kanssa. Tosin vuonna 2014 olen saanut ihan hirveästi aikaan kaikkea hirveän isoa, joten ehkä vuosi ei ollutkaan niin kovin surkea.

Mukavaa uutta vuotta kaikille Vinttikamarissa vieraileville!
2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Minusta kirjasaldosi näyttää kyllä ihan hyvältä! :) Mutta tietenkin harmi, jos itselle jää olo, ettei ehtinyt lukea niin paljon kuin olisi halunnut.

Parempaa vuotta 2015!

Reta Anna Maria kirjoitti...

Muutamia hyviä kirjoja osuu silmään. Klikkasin myös muutaman bloggauksen auki, sillä olet lukenut kirjoja, jotka minullakin on lukulistalla, esimerkiksi Ruusujen sota. :)