Recent Posts

maanantai 3. helmikuuta 2014

Googlen kertomaa, eli helmikuun alun googlehaut

En ole yleensä kovin aktiivinen tarkastelemaan blogini tilastoja, mutta ihan mielenkiinnosta tulin kurkistaneeksi millaisilla hakusanoilla Vinttikamariin on eksytty kuluneen viikon aikana. En usko, että minulla on antaa kovin syvällisiä vastauksia blogiini eksyneille, mutta yritetään.

*Atenan kustannussopimus
Valitettavasti en osaa sanoa tähän mitään. En ole muistaakseni ikinä lähettänyt Atenalle yhtäkään käsikirjoitusta. Voin kuitenkin kertoa, että kustannussopimukset perustuvat yleensä aika samoihin periaatteisiin (luulen, että Kirjailijaliiton sivuilta voisi löytyä jotakin osviittaa), mutta yksityiskohdat vaihtelevat kustantamosta riippuen.

*Dan Brown murtumaton linnake koodi
Joo, luin tämän joskus, mutta en erityisemmin pitänyt siitä. Joku koodi siinä tosiaan oli, kuten Brownin kirjoissa yleensä

*Fatiman käsi
Ihan jees, kannattaa lukea.

*Fifty Shades of Grey Vapautettu
Älä lue, et menetä mitään.

*Jaakko Laitinen kirjailija
Nyt lyö tyhjää, en usko että olen lukenut Laitiselta koskaan mitään. Ainakaan ei ole jäänyt mieleen, mutta en missään nimessä ole paras ihminen kertomaan kotimaisista kirjailijoista.

*Kani nimeltä jumala
Ihan kiva, kannattaa silti lukea arvostelu jonkun muun blogista, koska omani ei ollut mitenkään syvällinen katsaus.

*Kirjablogi Nälkävuosi
Olisi muuten aika kiehtova nimi blogille! Oletan kuitenkin että tässä haettiin kirjaa. Löytyy blogistani, mutta on sitä muuallakin luettu.

*Kirjaveistos
Ne ovat upeita, haluaisin tehdä sellaisen. Kiitos muistutuksesta!

*Kristallikuningas arvostelu
Löytyy. Pidin muistaakseni kirjasta, vaikka siinä oli jokin eeppisen tylsä sotakuvaus.

*Lehtenä pyhäinpäivän tuulessa
Gabaldonin fanfic-henkinen novelli. En ole niin fanaattinen, että olisin jaksanut innostua näistä. Löytyy Galadonin uusimmasta kokoelmasta.

4 kommenttia:

Niina T. kirjoitti...

Minä olen varmaan se, joka Kania googlasi. Luin sen viime viikolla lukupiiriini ja etsin sitten postaukseen muita blogeja, itsekään kun en osannut siitä kovin syvällisesti kertoa. :) Näitä hakuosumia on yleensä hauskaa tarkkailla pari kertaa kuussa, joskus tulee vastaan todella outoja. Ja näkee myös mitä kouluissa sillä hetkellä luetaan, kun etsitään juonipaljastuksia yms.

Laura kirjoitti...

Itse tunnustan kyllä seuraavan googlehakuja ihan säännöllisesti nimenomaan siksi, että monesti bongaa ihan käsittämättömiä hakuja. Suurin osa blogin hauista on toki joko blogin nimen hakua tai eri kirjojen nimien hakuja, mutta näiden lisäksi blogiini on päädytty hakusanoilla "Suurin pudottaja Suomi" (hivelee kummasti itsetuntoa!) sekä "miesten tiukat bikinit" (siis MITÄ?).

B. N. kirjoitti...

Haut ovat kyllä hassuja! Minulla on muutama, joka toistuu viikosta ja kuukaudesta toiseen, tiettyjä kirjoja joita haetaan koko ajan. Mutta viimeksi löytyi tällainen: "eläinmotiivi ostetaan poni novellissa". En ole koskaan lukenut kyseistä novellia tai ollut edes tietoinen sen olemassaolosta.

Ahmu kirjoitti...

Joo, nämä ovat kyllä välillä niin hassuja! Pitäisi seurata useamminkin!