Recent Posts

keskiviikko 3. marraskuuta 2010

NaNoWriMo 2010 -tunnelmia

Terveisiä kirjoituspöydän takaa. Kuten arvasinkin, marraskuun kirjoitusrupeama vie ajan ja voimat melko tehokkaasti, enkä ole saanut yhtään kirjaa lopeteltua niin, että niistä olisi jotakin sanottavaa. Välillä neuroottisen kirjoittamisen ja muun, normaalimman elämän ohessa yritän ehtiä tarttua myös lukemiseen ja rentoutua viihdyttävien sanojen parissa. Niistä enemmän myöhemmin.

Sitten NaNoWrimosta hieman. Tämä on kolmas yritykseni, kaksi ensimmäistä kertaa ovat johtaneet ns. voittoon, eli 50 000 sanan rajapyykin saavuttamiseen. Tämänvuotinen nano on tähänastisista vaikein. Valitsin aiheen, jonka tyyppisellä teemalla en ole kirjoittanut koskaan aikaisemmin, ja tästä johtuen kirjoittaminen takkusi alussa paljon. Olen ottanut kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja kerryttänyt sanoja jo 8 555. Joskus lienee hyvä haudata itsekritiikki ja kirjoittaa, vaikka lopputulos olisikin luokatonta rojua.

Muiden nanottajien kuulumisia löytyy Nanowrimon virallisten sivujen suomenkieliseltä foorumilta, sekä ainakin seuraavista blogeista:

- http://.nanowrimo10.vuodatus.net
- http://hai-kara.livejournal.com/
- http://grafomania.wordpress.com/
- http://melkeinvalmis.net
- http://.routamieli.blogspot.com
- http://kuvatjasanat.blogspot.com/
- http://jossain.vuodatus.net

Onnea ja jaksamista kaikille nanottajille. Ehkä se vielä tästä...

0 kommenttia: