Recent Posts

maanantai 24. helmikuuta 2014

Säätöä

Vähän säätämistä. Jos Vinttikamari näyttää lähiaikoina oudolta, katoaa, muuttuu pilkulliseksi tai räjähtää, ei syytä huoleen. Kokeilen vähän uusia pohjia, bannereita, nippeleitä, nappeleita ja asetuksia. Voi olla, että palaan sitten kuitenkin loppujen lopuksi vanhaan ja tuttuun (koska muutokset ovat aina outoja ja pelottavia), mutta kevät (tai se, että ei ole talvi kuten pitäisi) saa aikaiseksi sen, että pöly näkyy auringon valossa. Kirjahyllyn siivoamisen lisäksi piti ruveta siivoamaan myös blogia. Jos joku näyttää ihan kamalalta tai ei muuten vain toimi, niin saa toki antaa palautetta.

En ole ollut (enkä oletettavasti tule edes olemaan) koskaa mikään ammattimainen kirjabloggaaja, mutta yritän ryhdistäytyä muutamassa jutussa. Menneen talven aikana minulla on ollut vähän vaikeuksia tietokoneeni kanssa, mistä johtuen en ole pahemmin linkittänyt juttuja, enkä muutenkaan kiinnittänyt huomiota blogin ulkoasuun ja luettavuuteen. Yritän tehdä asialle jotakin, kiva jos ette ole ihan menettäneet hermojanne. Koitan jatkossa myös lisäillä kirjojen faktatietoja (sivumäärät, kustantaja jne.) En ole aikaisemmin tähän lähtenyt, koska en ole pitänyt sitä tarpeellisena, mutta ajattelin nyt yrittää, jos ne toisivat pakkaan jotakin uutta.

En ole blogihistoriani aikana ollut kovin aktiivinen arvostelukappaleiden kanssa, ja olen jopa pohtinut sellaista linjausta, etten lähde arvostelukappaleita ollenkaan lukemaan. Kuitenkaan, kun en ole mitään periaatepäätöstä asiasta tehnyt, enkä keksinyt syytä puoleen tai toiseen, merkitsen jatkossa myös arvostelukappaleet kun se hyvän käytännön mukaista on.

Millekään viralliselle tai järjestelmälliselle linjalle en kyllä rupea. Vinttikamarit on tunnetusti täynnä roinaa, pölyä ja sotkua. Sille ei mahda mitään, niin kuin tiedätte...

6 kommenttia:

Maria/Sinisen linnan kirjasto kirjoitti...

Ihania uusia kuvia tuolla yläbannerissa! Luen blogeja yleensä kännykällä (kuten nytkin), joten jos en klikkaa "näytä internetversio" (kuten juuri nyt tein!) niin osa hienouksista saattaa jäädä huomaamatta, mutta Vinttikamarin ulkoasu on kyllä aina ollut raikas ja tyylikäs :).

Niina T. kirjoitti...

Kas, täällä on jo toinen tänään näkemäni versio. Kivaa! Tykkäsin vanhasta banneristasi, mutta joskus muutos voi olla hauskaa. Kuten mariakin, minäkin pidän blogisi ulkoasun tyylikkäästä raikkaudesta ja rauhallisuudesta. :) Värimaailma on, sanoisinko, täydellinen kirjablogille.

Ahmu kirjoitti...

Kiitos! En olekaan yhtään ajatellut miltä blogi näyttää, jos sitä lukee kännykästä mobiiliversiona! Hyvä kun muistutit.

Minäkin tykkäsin kovasti siitä vanhasta bannerista, mutta onneksi sen voi aina vaihtaa takaisin jos kyllästyy tähän uuteen ilmeeseen :)

B. N. kirjoitti...

Tosi hieno uusi banneri! Vinttikamari näyttää tyylikkäältä, on kyllä ennenkin näyttänyt.

Ahmu kirjoitti...

Kiitos bee!

Lila kirjoitti...

Vau, näyttää hyvältä! :)