Recent Posts

maanantai 31. lokakuuta 2011

NaNoWriMo 2011, osa 5: Paikoillanne, valmiit, hep!

Näin ensinnä kiitokset kaikille, jotka ovat jaksaneet seurata NaNoWriMo -kirjoitteluani. Erityisiä ohjeita ei enää marraskuun puolella ole tiedossa, korkeintaan tuskailua oman marraskuun ja oman kirjoittelun parissa. Voi olla että päivitystahtini on marraskuussa tavallista hitaampi, mutta jännitysmomentin tähän kaikkeen luo se, ettei koskaan voi tietää miten käy. Kuukausi voi mennä sutjakkaasti tai loistavasti tai sitten tarvon jo ensimmäisen viikon jälkeen mahdottomassa suossa. Se jää nähtäväksi. Minä ennakoin jo marraskuun alkua ja vaihdoin blogini bannerin paremmin teemaan sopivaksi.

Muutama muistutus NaNoWriMo:on virallisesti osallistuville:

-Muistakaa päivittää NaNoWriMo:n sivuilta oikea aikavyöhyke ja valitkaa alueeksenne Suomi.
- Päivittäkää päivittäiset sanamäärät sanalaskuriin, joka ilmestyy (toivon mukaan pian) NaNoWriMon sivuille sinne oikeaan yläkulmaan kirjautumislinkin viereen. Syötä vain päivittäin tekstin kokonaismäärä laskuriin.
- Lisää (halutessasi) omille sivuillesi sanalaskuri, niin muut voivat seurata etenemistäsi (tämä auttaa jos sosiaalinen paine motivoi) tai haasta joku sanasotaan kanssasi.

Hienoa kun meitä on niin monta mukana tavoittelemassa 50 000 sanaa! Inspiraatiota, flowta ja NaNoWriMo:n mieletöntä mielettömyyttä odotellessa!

6 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Onnea matkaan! Jännittää jo näin sivusta seuraajanakin, tuo on niin mielenkiintoinen projekti. :)

Ahmu kirjoitti...

Jenni: kiitos! :)

Susi: sitä saa mitä tilaa ;) Mutta katoskin ettet kaiva esille mitään viime kesänä kirjoitettua 10 000 sanaa!

Ketturuukku kirjoitti...

Aaaapuva, Nanon alkamihetkeen voi laskea jo tunteja, ei viikkoja, eikä edes päiviä! Puoli vuorokautta ja se alkaa!

Aivan ihana tämä sinun Nano-sarjasi! Toivottavasti täydennät tätä vielä esimerkiksi kohdilla, miten selvitä kuun puolessa välissä, kun ympäristön tuki on vaihtunut avoimeksi levottomuudesta mielenterveytesi puolesta, kaapissa on enää säilykekurkkuja, ajatus ei kulje ja silti on pakko kirjoittaa. Ja siitä, onko elämää Nanon jälkeen? :D

Anonyymi kirjoitti...

"mieletöntä mielettömyyttä odotellessa" siinä omat tunnelmani erittäin hyvin kiteytettynä.

Minulla ei ole vielä yhtään ideaa aihepiiristäni. Ajattelin ensikertalaisena antaa sanojen vain virrata. Katsotaan sitten kuun lopussa tuliko fantasiaseikkailu vai erikoinen monologia..heh

Ahmu kirjoitti...

Ketturuukku: Jos olen vielä hengissä kuun puolivälin paikkeilla, voin koittaa täydentää sarjaa vielä lisää ;)

Emilie: Jep, hauskinta kaikessa on se, että jos tosiaan saa joka päivä kirjoitettua, voi kuun lopussa päätyä ihmettelemään mistä kummasta ne kaikki jutut oikein tulivat! Minulla kävi viime marraskuussa niin, kun en suunnitellut nanoani yhtään. Ja hauskaa oli!

Ahmu kirjoitti...

Susi: Hyvä vinkki tuo lenkille lähtö ja niin totta! Pitää vaan kaiken muun ohella ryhdistäytyä ja yrittää tsempata senkin viitsimisen suhteen...